Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya dokunmak

Rüyada suya dokunmak

Rüyada suya dokunmak çok hayır duası alacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada suya dokunmak gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada suya dokunmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, işlerin eski haline döneceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyuna dokunmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, güzel bir iş fırsatına işarettir.

Rüyada sıcak suya dokunmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada mezar taşına dokunmak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada birbirine dokunmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada dokunduğunu hissetmek yeni kararlar alınacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına dokunmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunusa dokunmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments