Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya dokunmak

Rüyada aya dokunmak

Rüyada aya dokunmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aya dokunmak gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada aya dokunmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işlerinin günden güne azalacağına, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet eder.

Rüyada aya yaklaşmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aya bakarak dua etmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ayasofya görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayasofyauda namaz kılmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada aya çıktığını görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada aya gittiğini görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine işaret eder.

Rüyada el ayası görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sağlığının bozulmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments