Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeye dokunmak

Rüyada memeye dokunmak

Rüyada memeye dokunmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok sevinçli haberler alacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet eder.

Rüyada memeye dokunmak gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada memeye dokunmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işarettir.

Rüyada kıza dokunmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, her anlamda feraha kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerime dokunmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada idrara dokunmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediye dokunmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada balığa dokunmak işlerin sürekli artacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cinin dokunduğunu görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, istediği gibi hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada tene dokunmak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments