Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceğe dokunmak

Rüyada böceğe dokunmak

Rüyada böceğe dokunmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada böceğe dokunmak gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Rüyada böceğe dokunmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işarettir.

Rüyada kıza dokunmak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanağına dokunmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada paraya dokunmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birine dokunmak verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments