Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babayı öpmek

Rüyada anne ve babayı öpmek

Rüyada anne ve babayı öpmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı öpmek gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı öpmek geleceğine, yeni işlere gireceğine, düşmanından uzak olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek bereketin eksileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babayı öpmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada anne baba eli öpmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments