Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı öpmek

Rüyada anne babayı öpmek

Rüyada anne babayı öpmek zor günlerin yaşanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada anne babayı öpmek gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulur.

Rüyada anne babanın elini öpmek yaşamının tadını çıkaracağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada anne ve babayı öpmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada anne babayı öpmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments