Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babasının elini öpmek

Rüyada anne ve babasının elini öpmek

Rüyada anne ve babasının elini öpmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Rüyada anne baba eli öpmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek başarı ve zafer kazanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek kararlarına saygı duyulacağına, yeni projelere atılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı öpmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı öpmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments