Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anne babayı öpmek

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, borçlarının azalacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek kişinin daha çok kazanacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek hak yolunu tutacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada anne babayı öpmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, darlanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada anne baba eli öpmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments