Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba eli öpmek

Rüyada anne baba eli öpmek

Rüyada anne baba eli öpmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, işlerin yeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada anne baba eli öpmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek kime danışacağını bilemez olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek ağzının tadının bozulacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babayı öpmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babayı öpmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments