Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kudret ve destek olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada anne babayı öpmek işi ile gündeme geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, işini kaybedeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments