Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, çok hayır duası alacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, ona yardımcı olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babayı boşanmış gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, önünün açılacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine inanılır.

Rüyada anne babayı uyurken görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayaller kurulacağına yorulur.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, başka işler deneyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, dirliğin bozulabileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments