Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Rüyada anne babayı dövmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek verdiği emeklerin heba olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına işarettir.

Rüyada baba anneyi dövmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada anne baba dövmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek elinin darlıktan kurtulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada babanı dövmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments