Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, düzenin kurulacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş olan anne ve babasını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babayı üzmek onu cesaretlendireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba ve kardeşini görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments