Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı boşanmış görmek

Rüyada anne babayı boşanmış görmek

Rüyada anne babayı boşanmış görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı boşanmış gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anne ve babanı görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulur.

Rüyada anne babanın öldüğünü görmek düzeninin yıkılmayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı yatakta görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments