Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı uyurken görmek

Rüyada anne babayı uyurken görmek

Rüyada anne babayı uyurken görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada anne babayı uyurken gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi size yararlı olabilir.

Rüyada anne babayı uyurken görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babayı uyurken görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, zenginlik kazanacağına yorulur.

Rüyada babasını uyurken görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işarettir.

Rüyada ölen babasını uyurken görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada babanı uyurken görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babayı uyurken görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını uyurken görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, el üstünde tutulacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine tabir olunur.

Rüyada babayı uyurken görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments