Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babasını boşanmış görmek

Rüyada anne babasını boşanmış görmek

Rüyada anne babasını boşanmış görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babasını boşanmış gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek insanlarla tartışacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yetim sevindireceğine işaret eder.

Rüyada anne babayı yatakta görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasını görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işarettir.

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments