Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına delalettir.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek ekmek ve dünya malı alacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, huzurunun kaçacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölü anne baba görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada ölen anne babasını görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet eder.

Rüyada anne babayı dövmek hayattan yana keyif bulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments