Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay balığı görmek

Rüyada ay balığı görmek

Rüyada ay balığı görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, oğlu evli ise boşanacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay balığı gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Rüyada ay balığı görmek kötü kişilere yakın olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada fırınlı aygaz görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, anne baba dualarının alınacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayçekirdeği tarlası görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada güneş ay yıldız görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada gündüz vakti ay görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, enerjisini toplayacağına tabir olunur.

Rüyada ayçekirdeği içi görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada ay görüp dua etmek sermayesini riske etmeyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet eder.

Rüyada ay ve dünya görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments