Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın elini öpmek

Rüyada anne babanın elini öpmek

Rüyada anne babanın elini öpmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, farklı şeyler deneyeceğine yorulur.

Rüyada anne babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada anne babanın elini öpmek niyetlendiği işlere gireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek kısmetinizin açılacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada anne baba eli öpmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı öpmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments