Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş birini görmek

Rüyada donmuş birini görmek

Rüyada donmuş birini görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada donmuş birini gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada donmuş deniz görmek talihin yüze güleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, dualarına karşılık alacağına yorulur.

Rüyada donmuş yiyecek görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının donunu görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada don katlamak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah don görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada birini donla görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada donanma görmek şansının artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada mor don görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments