Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor don görmek

Rüyada mor don görmek

Rüyada mor don görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, hasta olacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada mor don gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada mor don görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada donmuş kar görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, işlerin rast gideceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada donla gezmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada don asmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, deşarj olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına inanılır.

Rüyada donmuş sebze görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada don almak güçten ve takatten düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada donmuş tavuk görmek dertlerinden arınacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada donmuş ekmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments