Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah don görmek

Rüyada siyah don görmek

Rüyada siyah don görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, kırgınlık yaşanacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, markasını duyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah don gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Rüyada siyah don giymek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah don görmek ağız tadının da kaçacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Rüyada donmuş çiçek görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı don görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada donu düşmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş yiyecek görmek fikirlerinin can bulacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada donmuş denizde yüzmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada donuna sıçmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments