Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının donunu görmek

Rüyada başkasının donunu görmek

Rüyada başkasının donunu görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının donunu gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Rüyada kar don görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalettir.

Rüyada donmuş yağ görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada donmuş tavşan görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, düşmanlarını alt edeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına yorulur.

Rüyada siyah don giymek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada don çıkarmak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada donmuş kedi görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada mavi don görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada boklu don görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerinin gerileyeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments