Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş deniz görmek

Rüyada donmuş deniz görmek

Rüyada donmuş deniz görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalettir.

Rüyada donmuş deniz gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, çözüm önerilerinizi paylaşmalı veya sunabileceklerinizi ortaya koymalısınız.

Rüyada denizin donmasını görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada donmuş deniz görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizi donmuş görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalettir.

Rüyada donan deniz görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada donmuş denizde yüzmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada donlara sıçmak saygı değer bir konuma çıkacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun donmasını görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments