Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don katlamak

Rüyada don katlamak

Rüyada don katlamak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada don katlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada don katlamak bolluk içinde yaşamaya, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon paçası katlamak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan katlamak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada elbise katlamak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yatak çarşaf katlamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gazete katlamak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada battaniye katlamak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments