Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini donla görmek

Rüyada birini donla görmek

Rüyada birini donla görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada birini donla gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Rüyada donmuş ekmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Rüyada donuna sıçmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kendini donla görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada don kesmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada don çıkarmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada donmuş gölde yürümek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , maddi yükümlülüklerin azalacağına, yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının donunu giymek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada donmuş sebze görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments