Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş yiyecek görmek

Rüyada donmuş yiyecek görmek

Rüyada donmuş yiyecek görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada donmuş yiyecek gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada donmuş yiyecek görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek yardımı almak herkesin dikkatinin çekileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış yiyecek görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye yiyecek vermek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada balık yiyeceğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok yiyecek görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küflenmiş yiyecek görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işaret eder.

Rüyada yanık yiyecek görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments