Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donanma görmek

Rüyada donanma görmek

Rüyada donanma görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, işlerinin karışacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada donanma gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada donmuş süt görmek geleceğinin parlak olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş balık yemek büyük sorunlar yaşanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Rüyada don yakmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada don hediye almak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada donuna çiş yapmak sevgi göreceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dona pislemek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada don giymemek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada don yağ görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zorlukların günden güne artacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments