Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma yememek

Rüyada dondurma yememek

Rüyada dondurma yememek hak yolunda hayır işleri yapacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, üzüntü yaşamaya, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada dondurma yememek gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada dondurma yememek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada yılana yem vermek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada deveye yem vermek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yemeği yememek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek yemeye çalışmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada fare yemi görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kediye yem vermek hayal kırıklığı yaşamayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Rüyada yemek görüp yememek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments