Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yemeye çalışmak

Rüyada yemek yemeye çalışmak

Rüyada yemek yemeye çalışmak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, yarınlarına inanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek yemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Rüyada yemek yemeye çalışmak işten yana şansının açık olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, güzel ve doğru işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yemek görüp yememek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işarettir.

Rüyada yeme yemek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek prestij sahibi olunacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek yememek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, adını herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada yemeği yememek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yemek yemeye gitmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada yemek yapmaya çalışmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments