Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek görüp yememek

Rüyada yemek görüp yememek

Rüyada yemek görüp yememek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yemek görüp yememek gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada yemek görüp yememek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı görüp yememek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada pasta görüp yememek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, son model arabaya sahip olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek yemeye çalışmak ona kavuşacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet eder.

Rüyada yeme yemek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yaşama hevesinden olacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeği yememek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada yemek yememek işlerinin açılıp kazancının artacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments