Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveye yem vermek

Rüyada deveye yem vermek

Rüyada deveye yem vermek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada deveye yem vermek gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada deveye yem vermek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı görüp yememek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada tatlı yemeye gitmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeği yememek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan yemi görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma yemeyi görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemlik otu görmek zorlukların giderileceğine, mutlu olunacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments