Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeği yememek

Rüyada yemeği yememek

Rüyada yemeği yememek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeği yememek gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada yemek görüp yememek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işarettir.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeği yememek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada yemek yemeye gitmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeme yemek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, zorluğa düşeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada yemek yemeye çalışmak büyük tartışmalar yaşanacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yemek yememek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada güvercinlere yem atmak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments