Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana yem vermek

Rüyada yılana yem vermek

Rüyada yılana yem vermek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yılana yem vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada yılana yem vermek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına yorulur.

Rüyada hindi yem vermek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada tatlı yemeye gitmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı görüp yememek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada papağana yem vermek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada timsaha yem olmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek yeni duygular tadacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinlere yem vermek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments