Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye yem vermek

Rüyada kediye yem vermek

Rüyada kediye yem vermek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, mutluluk ve saadete, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kediye yem vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada kedilere yem vermek hayata küseceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediye yem vermek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına tabir olunur.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek kalp kırıklığına neden olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işarettir.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yemlik görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada yem atmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklara yem atmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments