Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe seçmek

Rüyada küpe seçmek

Rüyada küpe seçmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küpe seçmek gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Rüyada küpe seçmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabak seçmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulur.

Rüyada balık seçmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Rüyada altın yüzük seçmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kalp kırıklığı olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulur.

Rüyada isim seçmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ekmek seçmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kalem seçmek hanenizde bolluk olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet eder.

Rüyada taş seçmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments