Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine tekme atmak

Rüyada birisine tekme atmak

Rüyada birisine tekme atmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, zorlukların biteceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada birisine tekme atmak gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada kediye tekme atmak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada tekme atmak ne yöne gideceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada kapıya tekme atmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet eder.

Rüyada fareye tekme atmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kötü haberlerin alınacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Rüyada arabaya tekme atmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada ekmeğe tekme atmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe tekme atmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments