Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşa tekme atmak

Rüyada taşa tekme atmak

Rüyada taşa tekme atmak kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, işlerin başına geçeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada taşa tekme atmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü kişilerle bir araya gelmek için daha faza sosyalleşmelisiniz.

Rüyada taşa tekme atmak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada birine tekme atmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına tabir olunur.

Rüyada adama tekme atmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılana tekme atmak arzuların gerçekleşeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına delalettir.

Rüyada anneye tekme atmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine tekme atmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıya tekme atmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments