Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın mezarını görmek

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına inanılır.

Rüyada anne ve babanın mezarını gördüyseniz:

  • Her durumda olaylar sizin için iyi yönde gelişiyor.

Rüyada anne babasının mezarını görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada anne babanın mezarını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada anne baba mezarı görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada babasını mezara gömmek ruhen rahatlığa erileceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada baba mezarı görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments