Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba mezarı görmek

Rüyada anne baba mezarı görmek

Rüyada anne baba mezarı görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada anne baba mezarı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Rüyada anne babasının mezarını görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, anne babanın üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba mezarı görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulur.

Rüyada anne babanın mezarını görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, dikkat çekeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, itibarının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak maddi yükümlülüklerin artacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments