Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını mezara gömmek

Rüyada babasını mezara gömmek

Rüyada babasını mezara gömmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kötü sözler duylacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada babasını mezara gömmek gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada babayı mezara gömmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kendi şansını kendi yaratacağına delalet eder.

Rüyada babasını mezara gömmek işini layığı ile yerine getireceğine, önünün açılacağına, işlerine bereket geleceğine yorulur.

Rüyada anneyi mezara gömmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bir fitne çıkarmaya, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada mezara birini gömmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara adam gömmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, elindekini de bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada diriyi mezara gömmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara ekmek gömmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada mezara bişey gömmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, hedeflerini tutturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments