Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babasının mezarını görmek

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek imkânların günden güne azalacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının mezarını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada anne baba mezarı görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın mezarını görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babasının mezarını görmek sağlığının bozulmayacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalettir.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet eder.

Rüyada babayı mezarda görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulur.

Rüyada babasını mezara gömmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments