Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın mezarını görmek

Rüyada anne babanın mezarını görmek

Rüyada anne babanın mezarını görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın mezarını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Rüyada anne babanın mezarını görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Rüyada anne baba mezarı görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babasının mezarını görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına tabir olunur.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada babasının mezarlığını görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments