Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babasının mezarını görmek

Rüyada anne babasının mezarını görmek

Rüyada anne babasının mezarını görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, ayıplı yolara sapacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada anne babasının mezarını gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba mezarı görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın mezarını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babasının mezarını görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, keyifli sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı mezarında görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments