Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba mezarı görmek

Rüyada baba mezarı görmek

Rüyada baba mezarı görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada baba mezarı gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada ölen babamın mezarını görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada babanın mezarını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalettir.

Rüyada anne babasının mezarını görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerinin de rast gideceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babamın mezarında ağlamak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments