Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, güzel günlerin geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada babasının mezarını kazmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezarı kazmak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada mezar kazmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye mezar kazmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığı kazmak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, dertlerine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments