Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuza dokunmak

Rüyada domuza dokunmak

Rüyada domuza dokunmak rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine işaret eder.

Rüyada domuza dokunmak gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada domuza dokunmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada mezar toprağına dokunmak uzun süre işsizlik çekeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada ölü fare ye dokunmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dokunduğunu görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işarettir.

Rüyada aya dokunmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadına dokunmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments