Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadına dokunmak

Rüyada bir kadına dokunmak

Rüyada bir kadına dokunmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadına dokunmak gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada kadın organına dokunmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak borçlarını ödeyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadına dokunmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kadına dokunmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine yorulur.

Rüyada bir kadına dokunmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments