Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, çok sıkıntı çekeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak eğitim hayatında başarıların artacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, ekmeğinin artacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzünü görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak şöhret ve hayır getireceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne dokunmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments