Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü fare ye dokunmak

Rüyada ölü fare ye dokunmak

Rüyada ölü fare ye dokunmak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hakkını yedirtmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölü fare ye dokunmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Rüyada ölü fare ye dokunmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işarettir.

Rüyada fareye dokunmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine dokunmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye dokunmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölü fare yavrusu görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada fare ölüsü toplamak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments